AVEM PILOT !

 Avem pilot datorită unei colaborări deosebite a celor pasionați să vadă acest avion zburănd din nou, membri sau colaboratori ai Asociației Fly Again.

Printr-un gest deosebit, proiectul nostru a primit sprijinul unui voluntar, specialist în modelare folosind 3DEXPERIENCE, care lucrează în Suedia !!

Mulțumim lui Tomasz Gapinski de la VisoPro Sverige AB !

EL A FOST SELECTAT SĂ ZBOARE !

După o postare în care am arătat avionul cu un manechin simplificat în cabină, Tomasz Gapinski de la VisoPro Sverige AB, ne-a ajutat să înlocuim manechinul simplu, cu unul mai realist, pregătit și modificat în funcție de nevoile noastre.

Și pentru a fi și mai aproape de realitate și a face lucrurile și mai distractive, colegul nostru Răzvan Bădileanu a făcut o cască și ochelari de pilot, obiecte caracteristice ww2. pe care Tomasz le-a reglat pentru „pilotul” nostru.

 Platforma 3DX ne oferă o multitudine de posibilități, CATIA și ENOVIA fiind utilizate in mod colaborativ în această etapă.

Cu această ocazie, am văzut cât de bine se poate face schimbul de date între diferite platforme folosind diferite tipuri de fișiere.

Încă o dată, mulțumim MAGIC ENGINEERING, care ne-a dat posibilitatea de a dezvolta proiectul în cadrul platformei 3DEXPERIENCE.

Cred că era infanterist la origine !

A trebuit să fie reechipat !

A fost ceva concurență – SUNT UNII CARE ȚIN DE SCAUN !

Și-a câștigat locul la manșă 

Are 1.75, aproximativ ca și pilotul care va zbura IAR 80  FA 

Îi urăm CER SENIN !

P.S. Deocamdată nu i-am ales un nume !

Articol realizat de  Fernando Petre

https://www.linkedin.com/pulse/collaboration-between-passionate-people-fernando-petre/