Apel la toată lumea

  Nu prea multă lume știe cine a fost IAR 80, dar vă spun eu, a fost unul dintre cele mai tari avioane din ww2, a fost ceva care ne permite să spunem despre noi, că ne pricepem la avioane.
 M-am hotârât să particip și eu, chiar dacă doar cu degetul mic.

Am început munca de propagandă, am reușit să câstigăm pentru acest proiect băieți de clasă, aș zice chiar mondială, dar meritul meu e minor, îi iubesc pe cei care se implică cu trup și suflet, vă așteptăm pe toți, fiți alături de noi, măcar cu gândul.

Fac apel la toată lumea să se implice în acest proiect, e, pe undeva, o datorie patriotică să ne salvăm trecutul, că cine nu-și cunoaște trecutul se poate împerechea cu o verișoara 😀. Nu e nevoie doar de specialiști, cănd sunt prea mulți încep să se certe, ci și de avocați, să-i împace pe specialiști, și de graficiene cu fuste scurte și de doamne care fac cafea virtuală și de ciocănari care să bată nituri și de propagandiști care să ne facă reclamă și de pensionari săraci care sponzorizează acțiunea cu un pișcot.

Acest avion va zbura, nu știu când, nu știu unde, nu știu dacă vom fi de față, sau îl vom privi din ceruri, dar trebuie să zboare, e pasărea Phoenix a noastră, e simbolul trăirii noastre pe acest pământ.

Să ne urăm succes!

Mihai Calomfirescu