INVITAȚIE WEBINAR (1)

Webinar free on-line:

Prezentare proiect IAR80FA în platforma 3DEXPERIENCE

(numai in limba romana)

Pentru început, trebuie să spunem ca acest webinar nu ar fi fost posibil fără sponsorizarea făcută de către firma brașoveană MAGIC ENGINEERING, sponsorizare făcută atât pentru licențierea platformei 3DEXPERIENCE dezvoltată de către DASSAULT SYSTEMES, cât și pentru organizarea acestui webinar.

Asociația FLY AGAIN, a fost înființată în luna august 2020, ca organizație neguvernamentală, apolitică și non profit, având ca obiectiv construcția unei replici a avionului IAR 80, la scara 1:1, în stare de zbor.

Se va numi IAR 80 FA (FLY AGAIN) și va fi inscripționat cu numărul 451.

IAR Brașov a produs avioane IAR 80/81 de serie, cu numerele de înmatriculare 1-450, deci, urmează… 451.

Pentru început, se va realiza proiectul complet al avionului, în conformitate cu cerințele actuale de admisibilitate la zbor, cerințe care pot fi găsite în regulamentele europene EASA, autoritatea europeana  care reglementează condițiile în care un avion poate zbura. De menționat că avem o strânsă legătura cu Autoritatea Aeronautică Civilă Română, organizația care se ocupa pe plan național cu tot ce înseamnă activitate aeronautică legată de zbor în România.

Pe site-ul nostru pot fi găsite detalii suplimentare despre proiect, dar, pentru cei interesați de mai multe amănunte și despre cum arată un proiect realizat în platforma 3DEXPERIENCE, (care este folosită nu numai pentru proiectare ci și pentru management de proiect sau de documente), vă invităm să participați la acest webinar, care va avea loc pe data de  3 februarie ora 11.00 AM.

Pentru înregistrare vă rugăm să trimiteți un e-mail cu numele dumneavoastră și adresa de e-mail la una din următoarele adrese de e-mail:  

support@magic-engineering.ro – adresa de la MAGIC ENGINEERING, sau contact@iar80flyagain.org            adresa de la Asociația FLY AGAIN.

Acest lucru este necesar pentru a vă putea trimite invitația de participare la webinarul free on-line. 

La sfârșitul prezentării vom  răspunde și la întrebările D-vs !

Cu certitudine, pe măsură ce proiectul va avansa, vom avea și alte prezentări live despre proiect.

Parteneri