Sponsorizare MAGIC ENGINEERING

 Ne dorim prin aceast inițiativă să readucem la viată o legendă a aviației românești din Al Doilea Război Mondial – avionul de vânătoare IAR 80 – alături de cat mai mulți parteneri din industria românească, din cercetare si învățământ.

Proiectul IAR 80 FLY AGAIN poate servi ca un bun instrument de exemplificare a diverselor metode de design sau management de proiect care pot fi utilizate în inginerie prin intermediul platformei 3DEXPERIENCE.

Iată ca a sosit și momentul în care putem anunța că avem suportul unei companii puternice din Brașov, o companie bine cunoscută în zona de consultanță în inginerie din Romania.

Sponsorizarea făcută de MAGIC ENGINEERING și colaborarea noastră cu această companie, vor face posibilă o mai bună expunere a proiectului și a etapelor lui de dezvoltare, totul fiind realizat într-o platformă modernă de business, dedicată gestionarii de procese și a diverselor tipuri de roluri, activități și documente necesare într-un proiect.

Platforma 3DEXPERIENCE dezvoltată de către DASSAULT SYSTEMES oferă extrem de multe posibilități, startup-urile putând beneficia de ultimele tehnologii de Product Lifecycle Management, incluzând Project Management si gestionarea de BOM, totul la prețuri mai mult decât rezonabile  pentru plus valoarea care o poate adăugă software-ul în cadrul unui proiect.

O inițiativă venită de la DASSAULT SYSTEMES pentru startup-uri oferă accesul la 3DEXPERIENCE EDU SPACE, un portal creat pentru a putea învață utilizarea platformei si a aplicațiilor incluse la adevăratul lor potențial, oriunde si oricând, folosind brand-urile ENOVIA, CATIA, DELMIA sau SIMULIA.

Sperăm ca alături de noi să mai vină și alte companii care sa poată ajuta la renașterea acestui avion  remarcabil, produs de Industria Aeronautică  Română (IAR) în Brașov începând cu 1939, avion pe care am dori sa îl vedem zburând cât mai curând, la cât mai multe meeting-uri aviatice.

Prin articolele ce vor fi postate periodic pe site-ul www.IAR80flyagain.org în rubricaEvoluție proiect, vom prezenta utilizarea platformei 3DEXPERIENCE în fiecare etapă a proiectării avionului.

Parteneri