Studenți IMPLICAȚI ÎN proiectul IAR 80 FA

Pe data de 22 iulie a fost organizată o vizită la Muzeul Aviaiției, cu grupa de studenți ai Facultății de Inginerie Industrială și Robotică, aflați în practică la ALTEN Delivery Center.

Scopul principal al vizitei a fost acela de a vedea avionul IAR 80 și de a întelege mai bine construcția lui, chiar dacă am avut în față doar o machetă statică.

Mulțumim pe această cale încă odată  gazdelor de la muzeu,  pentru amabilitate.

Pe lângă explicațiile legate de avion, am mai “depănat” și alte amintiri și lucruri legate de aviația românescă, unele mai puțin cunoscute, altele de notorietate (despre diverse proiecte, fabricație, teste). 

Sperăm că acești studenti au avut o vizită placută și instructivă  la muzeu. În perioada următoare vor avea posibilitatea să cunoască avionul IAR 80 mai îndeaproape și să își dezvolte aptitudinile de viitori ingineri în cadrul acestui proiect.

Se vor selecta exemple din Tematica de proiectare, în special legate de tehnologii de fabricație.

Tematică participare studenți proiect IAR 80 FA

De data aceasta este o grupă restrânsă,  spre deosebire de cele din anii precedenți, toate activitățile lor desfășurându-se on-line, sub directa îndrumare și conducere a inginerilor din ALTEN Delivery Center.

https://www.linkedin.com/in/andreea-loredana-giurcan/

https://www.linkedin.com/in/mihai-catalin-verdete/

https://www.linkedin.com/in/stefan-sandache/

https://www.linkedin.com/in/rares-ionut-marcu/

https://www.linkedin.com/in/flavius-ozon/

https://www.linkedin.com/in/andrei-catalin-badea/